AZDAVAY BELEDİYESİ

Doğum Yeri           :Azdavay
Doğum Tarihi        :20.03.1966
Medeni Durum      :Evli, 3 çocuk babası
Eğitim                      :Kayabaşı İlkokulu,Azdavay I.H.L., Ankara Ü.İlahiyat Fakültesi
Mesleki Deneyim  :..............
Mesleki Kariyer     :Öğretmenlik,Müdür Yardımcılığı,Müdür Baş Yardımcılığı ve Belediye Başkanlığı
Askerlik                   :Erzincan'da kısa dönem olarak.
Yabancı Dil             :İyi derece İngilizce, orta derece Arapça

Özgeçmiş
1991 yilinda Ankara Üniversitesi Ilahiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra 22.01.1992 yilinda Antalya Serik ilçesi Belek Turizm Beldesi Dikmen Ilkögretim Okulunda ögretmen olarak göreve basladi. Bu sirada Erzincan'da vatani görevini tamamladi. Ayni okulda yedi yil çalismakla birlikte Dünya Turizminin merkezlerinden birinde çalismayi firsat bilip Turizm ile ilgili birçok arastirma, inceleme ve deneyim firsati buldu. 1998 yilinin Kasim ayinda kendi istegi ile Azdavay 75.Yil Cumhuriyet Pansiyonlu Ilkögretim Okuluna tayin oldu. Ayni okulda ögretmenlik, iki yil müdür yardimciligi ve iki yil da müdür bas yardimciligi görevinde bulundu. Görev vizyonu daima elinden gelenin en iyisini yapmak olmustur. Halka hizmet Hakka hizmettir adina çok sevdigi ögretmenlik mesleginden ayrilarak Belediye Baskanligina aday olup, seçilerek göreve baslamistir.

ZİYARETLER

Sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

ONLİNE

BUGÜN